Video

Er zijn verschillende soorten content, maar video is toch wel een hele speciale. Sterker nog, wij zijn ontzettend fan van video, omdat de resultaten vaak omhoog schieten!

Video is king!

Video is een fantastisch medium! Dit wordt natuurlijk ondersteund door een YouTube en TikTok wat bij de grootste online platforms ter wereld horen. Hier draait alles om video. In onze campagnes, maar ook op onze websites zien wij vaak voorbij komen dat video’s de resultaten doen toenemen. Dit heeft ermee te maken dat mensen zeer visueel zijn ingesteld en video’s meer aandacht trekken dan een lange tekst waar precies hetzelfde in wordt beschreven. Daarnaast vinden mensen het veel leuker om een video te delen dan een bericht wat vol staat met een tekst en een simpele afbeelding. Kortom, genoeg voordelen om voor video te kiezen!

Neem contact met ons op!

Wil jij een bedrijfsvideo laten maken of zit je met een campagne in je hoofd waarbij video absoluut niet mag ontbreken? Wij denken graag met je mee. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.