Diensten

Jep! marketing is een online marketing bureau met breed opgeleide online marketeers en marketeers met een specialisme. Hierdoor kunnen we de klant op ieder onderdeel van online marketing helpen. Of dit nu een strategisch online plan is, een website of een mooie video? Wij helpen je graag!

Website

Of je nu een nieuwe website wilt laten bouwen, hoger wilt scoren binnen Google of een gebruiksvriendelijke website wilt? Wij denken graag met je mee.

Strategie

Een goede online strategie is voor ieder bedrijf belangrijk. Hiermee kunnen we zowel op korte- als op lange termijn aangeven via welke kanalen we de doelstellingen willen behalen.

Content

Content is essentieel voor jouw online marketing. Op basis van content nemen gebruikers vaak beslissingen. Om het meeste uit jouw content te halen denken wij graag met jou mee!

Online marketing

TikTok, LinkedIn, Instagram, Google of misschien toch e-mailmarketing? Er zijn zoveel kanalen die jij kunt inzetten om jouw doelgroepen te bereiken. Maar op welke kanaal is mijn doelgroep nu actief? En op welke manier haal ik alles uit dit kanaal? Wij denken graag met je mee.