Online marketing

Een overspannen arbeidsmarkt, een zeer schaars functieprofiel of gebrek aan kennis over arbeidsmarktcommunicatie. Verschillende redenen waardoor het niet altijd lukt om de juiste vakmensen te vinden voor jouw onderneming. Ooit gedacht aan het inzetten van online marketing om wél de juiste vakmensen te vinden?

Jep! Marketing weet waar vakmensen, die jij zoekt, zich schuilhouden en wat hun behoeften zijn, ondanks ze niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan. Wij gebruiken onze expertise op het gebied van werving en marketing, om vakmensen met gebruik van een campagne te overtuigen dat zij klaar zijn voor een nieuwe uitdaging. Op deze manier verbinden wij vakmensen aan onze klanten!

Wat onze klanten zeggen

"De naam is even wennen maar dat geldt in het geheel niet voor de samenwerking, dit gaat namelijk zoals je dat van communicatie specialisten mag verwachten, kort, helder en duidelijk. Misschien moet je het wel no-nonsens noemen en dat is in de wereld van marketing lastig te vinden. Er worden geen vage beloften gedaan maar een duidelijk verhaal met een goed plan. Ze laten zich zien als specialisten die hun doel weten te bereiken. Hierbij telt niet de hoeveelheid maar juist het resultaat. "

Marco,
Schipper Ede

Vragen? Meer weten?
WhatsApp met Justin