Website bouwen

Voor veel bedrijven is een goede website belangrijk voor de handel. Op een website komen namelijk de (potentiële) klanten die van jouw dienst of product gebruik willen maken. Een website waarin visueel en online marketing met elkaar worden gecombineerd, daar houden wij van!

Design vs. online marketing

Steeds vaker komen wij websites tegen die visueel fantastisch eruit zien. De huisstijl is geweldig door vertaald en de teksten zijn geweldig. Wanneer we vragen naar het conversie percentage, dan valt dit vaak tegen. Waarom? De website is heel visueel ingestoken, maar de gebruikersvriendelijkheid is hierbij vergeten. Doordat wij zowel websites kunnen bouwen als online marketeers in dienst hebben, zorgen wij er standaard voor dat de website er fantastisch uit ziet, maar altijd met de focus op gebruikersvriendelijkheid.

Geen idee waar je allemaal aan moet denken bij het bouwen van een nieuwe website? Heb je gewoon iemand nodig om even mee te sparren of wil je direct al een mooi design zien van hoe jouw website eruit kan komen te zien? Klik hieronder op de button en neem snel contact met ons op. We doen graag een bakkie met je.

Vragen? Meer weten?
WhatsApp met Justin

WhatsApp met Justin