Online strategie

Een goede online strategie is voor ieder bedrijf belangrijk. Hiermee kunnen we zowel op korte- als op lange termijn aangeven via welke kanalen we de doelstellingen willen behalen.

De online strategie als basis

Wanneer we samen een online strategie gaan bepalen starten we met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen we verschillende onderwerpen behandelen zoals doelgroepen en doelstellingen. Na dit gesprek gaan we aan de slag met een concurrentie analyse en marktonderzoek. Op basis van deze onderzoeken zullen we gaan bekijken of bovenstaande doelgroepen en doelstellingen nog realistisch zijn. Na dit laatste gesprek zullen we aan de slag gaan met het uitwerken van de verschillende online kanalen. Wat gaan we inzetten, met hoeveel budget en wat is hier het verwachte resultaat van?

Wanneer het plan is uitgewerkt zullen we het aan je presenteren en een plan van aanpak maken hoe de strategie het beste uitgewerkt kan worden!

Heb jij het gevoel dat je maar iets aan het doen bent en wil je juist een gezonde basis hebben waaruit je kan gaan werken? Wij gaan graag met jou het gesprek aan om verder te praten over jullie online strategie.

Vragen? Meer weten?
WhatsApp met Justin

WhatsApp met Justin