Werkwijze

Een duurzame relatie met de klant vinden wij zeer belangrijk. Voor ons betekent dit een goede samenwerking op basis van vertrouwen. Samen bepalen we de doelstellingen. Op basis hiervan gaan wij bekijken welke kanalen ingezet moeten worden om de doelstellingen te behalen.

Duurzame relatie

Zoals gezegd vinden wij een duurzame relatie voor de lange termijn erg belangrijk. Een samenwerking voor de lange termijn heeft een goede basis nodig. Hiervoor willen we ook de tijd nemen door middel van 1 a 2 vrijblijvende gesprekken. In deze gesprekken zullen we elkaar beter leren kennen en bespreken we het gemaakte voorstel. Eenmaal aan de slag hebben we bij ieder project, klein of groot, maandelijks contact over de resultaten en de optimalisaties. Hieronder leggen we onze werkwijze per stap nog eens uit.

☕️

Op gesprek

We starten altijd met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en horen wij graag waar de behoefte ligt. Belangrijk hierbij is dat we alvast kijken naar de globale doelen van de marketing.

Voorstel maken

Op basis van het gesprek gaan we een voorstel maken. In dit voorstel beschrijven wij via welke weg we de gestelde doelen kunnen behalen.

🖋
📒

Voorstel bespreken

In deze fase gaan we het gemaakte voorstel bespreken. Afhankelijk van de behoeften en de grootte van het voorstel bespreken we dit via de mail/telefoon of door een gesprek op locatie.

Aan de slag!

Bij akkoord op het voorstel gaan we aan de slag. In eerste instantie zorgen we ervoor dat de basis per kanaal goed ingesteld staat. We vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat alles goed meetbaar is. Nadat de basis staat, gaan we bezig met de uitvoer.

💻
🧐

Analyseren en optimaliseren

De analyse is een van de belangrijkste onderdelen van online marketing. Op basis van de analyse van het marketing kanaal kunnen we namelijk gaan optimaliseren. In ieder traject pakken we dit onderdeel. Maandelijks zullen we de klant een terugkoppeling geven van de resultaten en de doorgevoerde optimalisaties.

Op deze manier hebben we ook aan een aantal mooie projecten mogen werken