Website

Voor veel bedrijven is de website één van de belangrijkste onderdelen van het bedrijf. Waarom? Hier komen alle aanvragen op binnen waar het bedrijf op moet draaien. Het is daarom erg belangrijk dat jouw website goed scoort. Zowel op SEO, waardoor je hoger in Google komt, maar ook op gebruiksvriendelijkheid. Want je wilt natuurlijk wel dat jouw klant zo snel en goed mogelijk bij dat aanvraag formulier komt!

Website bouwen

Voor veel bedrijven is een goede website belangrijk voor de handel. Op een website komen namelijk de (potentiële) klanten die van jouw dienst of product gebruik willen maken. Een website waarin visueel en online marketing met elkaar worden gecombineerd, daar houden wij van!

Meer over Website bouwen

Conversie optimalisatie

Met conversieoptimalisatie bedoelen we het verbeterproces van een website wat ervoor zorgt dat jouw klant nog sneller en makkelijk een bepaalde actie kan ondernemen.

Meer over Conversie optimalisatie

SEO

De term SEO (Search Engine Optimization) staat voor zoekmachineoptimalisatie. Dit betekent: hoe goed scoort jouw website voor Google? Het resultaat hiervan bepaald grotendeels jouw ranking in Google.

Meer over SEO