E-mailmarketing

Wij zijn fan van e-mailmarketing. Waarom? Het is een zeer directe en effectieve manier om jouw boodschap bij de juiste doelgroep te krijgen.

In iedere klantfase aanwezig zijn?

E-mailmarketing is een mooi middel om aanwezig te zijn in iedere fase van de klant. Zo kunnen potentiële klanten op de hoogte worden gehouden van producten en nieuws, kunnen bestaande klanten gestimuleerd worden om een herhaal aankoop te doen en kunnen we zelfs klanten die hun bestelling in het winkelmandje hebben geplaatst, maar nog niet hebben afgerekend, een reminder sturen om alsnog hun koopproces af te ronden. Voor ons prachtige voorbeelden die direct bijdragen aan de verkoop van een product of dienst.

Tot slot willen we nog één voordeel benoemen. Een hele belangrijke! Met e-mailmarketing creëren we namelijk een eigen database vol met e-mailadressen. Helemaal in het veranderende privacy landschap zijn deze gegevens goud waard. We raden daarom ieder bedrijf aan om te investeren in e-mailmarketing en zo een eigen database met gegevens op te bouwen.

Wij denken dat er voor ieder bedrijf ontzettend veel mogelijkheden zijn voor e-mailmarketing! Ben jij benieuwd naar jouw kansen? Wij denken graag met je mee.

Vragen? Meer weten?
WhatsApp met Justin

WhatsApp met Justin