Vacaturemarketing

Een overspannen arbeidsmarkt, een zeer schaars functieprofiel of gebrek aan kennis over arbeidsmarktcommunicatie. Verschillende redenen waardoor het niet altijd lukt om de juiste vakmensen te vinden voor jouw onderneming. Ooit gedacht aan het inzetten van online marketing om wél de juiste vakmensen te vinden?

Jep! Marketing weet waar vakmensen, die jij zoekt, zich schuilhouden en wat hun behoeften zijn, ondanks ze niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan. Wij gebruiken onze expertise op het gebied van werving en marketing, om vakmensen met gebruik van een campagne te overtuigen dat zij klaar zijn voor een nieuwe uitdaging. Op deze manier verbinden wij vakmensen aan onze klanten!

We brengen je in beeld...

Allereerst komt onze accountmanager bij jou op kantoor langs op erachter te komen wat jouw onderneming uniek maakt. Waarom wil je hier werken? Wat is er zo leuk aan deze baan? Hoe worden successen gevierd? Om dit te achterhalen gaan we in gesprek met medewerkers, want op de vloer horen we de echte verhalen en drijfveren van de vakmensen. Onze fotograaf komt ook langs, om de organisatiecultuur goed in beeld te brengen.

...bouwen je vacature op

Vervolgens gaat onze tekstschrijver aan de slag met het creëren van een ijzersterke vacaturetekst. In deze tekst focust de tekstschrijver zich enerzijds op het uitlichten van de organisatiecultuur van de onderneming. Anderzijds richt de tekstschrijver zich op de drijfveren van de vakmensen waar we naar op zoek zijn. Ondertussen creëren we een landingspagina voor de vacature en selecteert de fotograaf passende foto’s.

én zorgen voor zichtbaarheid

Alles staat klaar voor publicatie! In de laatste stap, wordt de vacaturepagina online geplaatst. Onze marketingexpert heeft een volledige social media campagne ingericht, gericht op de vakmensen die we zoeken. Hij zorgt ervoor dat de vacature zichtbaar is en onder de aandacht wordt gebracht van deze vakmensen. Tussentijds kijken we aan de hand van data naar de successen van de campagne.

Vragen? Meer weten?
WhatsApp met Justin